AUTORIJDEN BEGINT BIJ
RIJSCHOOL UIT DE BOSCH!

AUTORIJDEN BEGINT BIJ
RIJSCHOOL UIT DE BOSCH!

Ten eerste zou ik mijzelf graag willen introduceren. Ik ben Sjaak uit de Bosch, een rij instructeur met 29 jaar ervaring, waarvan ik tien jaar lang een eigen rijschool heb. Deze run ik met veel plezier en enthousiasme. Het gemiddelde slagingspercentage ligt tussen de 60% en de 70% voor de eerst geslaagden.
Voor mijn eigen rijschool heb ik onder andere werkzaamheden verricht bij de ANWB, rij instructeurs opgeleid en ben ik in dienst geweest bij andere rijscholen. 

Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is het van groot belang om een rijschool uit te kiezen, welke voldoet aan uw eisen. Bijvoorbeeld kwaliteit, prijs, goede service en een leuke lestijd. 

Je krijgt les van een ervaren instructeur, waardoor je de rijopleiding krijgt die bij je past.

Bent u al in het bezit van een rijbewijs, maar durft u om één of andere reden niet goed meer aan het verkeer deel te nemen, ook dan kunt u hier terecht. We zullen samen doornemen waar u precies moeite mee heeft. Leerlingen met faalangst kunnen bij deze rijschool opgevangen worden en een speciaal faalangst examen aangeboden krijgen. 


Het is goed om te weten dat u altijd in dezelfde auto lest met dezelfde rijinstructeur, zodat de leerling door regelmaat en vertrouwen op zijn/haar gemak raakt in het verkeer. In deze auto wordt ook het praktijkexamen afgenomen.


Al met al is dit meer dan een rijopleiding!